המגמות המובילות שלנו

המגמות המיוחדות של בית הספר הרב תחומי עמל

להורי ותלמידי שכבה ט' היקרים,

תלמידים יקרים,
הנכם עומדים לקראת המעבר לחטיבה העליונה. קצת לפני שתחלו את דרככם בחטיבה העליונה , דעו כי ישנן מספר החלטות שתצטרכו לקבל על מנת שתוכלו להשתלב ולצלוח את המעבר בדרך הטובה והיעילה עבורכם.
בשנים הבאות תעמדו בבחינות הבגרות ואנו בטוחים כי ישנן שאלות רבות העומדות בפתחכם כגון: מהן בחינות הבגרות?, מהן יחידות לימוד?, מהי זכאות לתעודת בגרות? ובאלו מקצועות הגברה כדאי לבחור? .
אנא השקיעו זמן בקריאת חוברת זו, היא נועדה לתת תשובות עבור שאלות אלה!!.
חוברת זו, חושפת בפניכם את המגמות הקיימות בבית ספרנו. השקיעו זמן ומחשבה בקריאתה על מנת שתוכלו לבחור את מקצועות ההגברה המתאימים לנטיות לבכם, העונים לתחומי העניין שלכם ואשר יאפשרו לכם להתקדם אל עבר עתידכם. התייעצו עם הוריכם, תלמידים בשכבות גבוהות יותר וכן, עם אנשי הצוות העומדים לרשותכם. כך, תוכלו לקבל את החלטותיכם לאחר שבחנתם והפנמתם את מלוא האינפורמציה.
צוות המורים המלמדים והמחנכים עומדים לרשותכם לכל שאלה העולה על מנת לתת מענה מתאים לכל אחד ואחת מכם.
אנו בטוחים כי בחירתו של כל אחד ואחת מכם תהיה ראויה ומתאימה ובעיקר רלוונטית לנטיות ליבו.

אישור סופי לשיבוץ יינתן בסיום שנה"ל על סמך ההישגים וההתנהגות כפי שישתקפו בתעודת סיום השנה.

בברכת בחירה נכונה והצלחה מרובה

רוזיליו שמעון הנהלת ביה"ס